İzmir Özel Kolejler01/05/2024

İzmir Türkiye'nin eğitim alanında katkı sağlamış olan illerinden bir tanesidir. İzmir'de pek çok farklı alanda pek çok okul bulunmaktadır. Türkiye'nin her yerinde ve İzmir'de fark etmeksizin özel okulların yüksek standartlarda eğitim verdiğini belirtebiliriz. Fakat son dönemlerde pek çok özel okul piyasada eğitim hizmeti verdiğini savunmaktadır. Her ne kadar onlar bunun böyle olduğunu söyleseler dahi eğitimcilerin yapmış olduğu yorumlarda ve okul başarılarını gözlemlediğiniz zaman bunun böyle olmadığını görmek mümkündür. İzmir özel kolejler arasında okulumuzun başarısı ise gözle görülecek derecede yüksektir.

Özel okul tercih edeceğiniz zaman okulun eğitim kadrosu başarıları öğrenciye sunmuş olduğu imkânlar ve ücretlerini birlikte değerlendirmelisiniz. Böylece daha isabetli bir karar vererek çocuğunuzun eğitim hayatına yüksek bir katkı sağlarsınız.

İzmir Kolej Ayrıcalıkları

İzmir'de bulunan kolejlerin sunmuş olduğu birçok farklı ayrıcalık bulunmaktadır. İzmir özel kolejler olarak yaptığınız araştırmalarda bu ayrıcalıkları gözlemleyebilirsiniz. Özellikle okulumuzda öğrencilerimize sosyalleşme adına birçok faaliyet sunulmaktadır. Akıl oyunları ile de öğrencilerimizin zekâ gelişimine destek sağlamaktayız. Okul öncesi dönemde okulumuzda bulunan öğrencilerimize farklı etkinliklerle okul dönemine hazırlanmalarına destek sağlıyoruz. Lise veya üniversite sınavına girecek olan öğrencilerimizin psikolojik destek alması için de alanlarımız bulunmaktadır. Zengin bir kütüphanesi olan okulumuz kitap okuma konusunda öğrencilerine ayırmış olduğu saatlerle hem bu alışkanlığı aktarmak hem de öğrencilerin ufuklarını açmak hedefindedir.

Bunun yanı sıra İzmir özel kolejler olarak spor yüzme basket voleybol gibi birçok çalışmanın yapıldığı alanlarımızı da öğrencilerimizin hizmetine sunmaktayız.

Kolej Eğitim Planı

Okulumuzun öğrencilere sunmuş olduğu eğitim planları arasında yıllık planlar bulunmaktadır. İzmir özel kolejler olarak hangi dönemde hangi etkinliği yapacağımız derslerimiz derslerde anlatılacak konularımız gibi her şey planlı bir şekilde aktarılmaktadır. Eğitimde plan her şeyin önünde gelmektedir. Özellikle sınava hazırlanan öğrencilerin belirli bir plan içerisinde hazırlanması gerekmektedir. Aksi takdirde sınavına yaklaştığı dönemde yüksek bir stres ve yoğunlukla karşılaşmak kaçınılmazdır. Okulumuz bunun bilincinde olduğu için öğrencilerimize buna uygun bir çalışma sistemi sunmaktadır. Öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalarda ve girmiş olduğu sınavlarda yüksek bir başarı sağlaması hedeflerimiz arasındadır. Bunun için öğrencilerimizi sıkmadan yormadan onların da keyif alacağı bir plan ile çalışmalarını sağlıyoruz.

İzmir Kolej Öğretmen Kadrosu

Özel bir okulun eğitim alanında başarılı olup olmadığını anlamak için öğretmenler ile iletişim kurmanız yeterlidir. İletişim kurduğunuz öğretmen uzun yıllardır bu okulda yer alan başarılı bir öğretmen ise okulun başarısından ve eğitim kalitesinden memnun olunduğunu anlayabilirsiniz. Ayrıca okulun mezun vermiş olduğu öğrencilerin başarılarını incelemeniz de okulun eğitimle ilgili başarılarını takip edebilmeniz için önemlidir. Seçmiş olduğumuz özel okulun öğrencimize farklı sosyal aktivitelerle ilgili imkân sunmasını istiyoruz derseniz, seçeceğiniz özel okulun aktivitelerde ne kadar aktif olduğunu incelemeniz yeterlidir.

İzmir özel kolejler araştırmalarda saymış olduğunuz bu kriterlerin hepsine sahip bir okul olarak hizmet verdiğimizi söyleyebiliriz. Öğretmen kadromuzu seçerken öğrencilerin başarısına başarı katacak, onlarla iletişimi yüksek olacak eğitim konusunda kendini geliştirmiş yüksek düzeydeki eğitimcileri tercih ediyoruz.

Eğitim İçin Yaptığımız Çalışmalar

Eğitimin hangi düzeyde ve kalitede olması gerektiğini bilen ekibimiz yönetici kadromuz öğretmenlerimiz bu konunun bilincinde bir çalışma sistemi sunuyor. Özellikle öğrencilerimizin başarıyı yakalaması için gerekli özel ilgiyi göstermekteyiz. Bazı öğrencilerimiz yaşamış olduğu sorunlardan kaynaklı bazılarının temelde alamadığı eğitimden kaynaklı bazılarının sınavla ilgili heyecanlarından kaynaklı başarısızlıkları olabilir. Bunu öngören eğitimcilerimiz öğrencilerimize birebir destek sağlayarak onların bu engeli aşmasını kolaylaştırmaktadır. Özellikle LGS, AYT, TYT sınavına girecek olan öğrencilerimiz hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak yoğun bir dönemden geçmektedirler.

Onların bu yorgunluklarına destek olacak şekilde çalışma sunduğumuz için pek çok öğrencimiz ve velimiz bu dönemde bizimle çalışmayı tercih etmektedir. Özellikle temelden beri bizimle çalışan öğrencilerimizin bu yorucu yıllara gelmeden önce eksiklerini kapatıp onları bu yıla hazır hale getirmekteyiz. Böylece öğrencilerimiz daha az yoruluyorlar.

Okulumuzun Başarıları

Okulumuzun sunmuş olduğu eğitim içerisinde İzmir özel kolejler adı altında hizmet veren pek çok kuruma göre oldukça yüksek başarılar bulunmaktadır. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin hemen hemen hepsi yüksek yerlere gelerek eğitim ve çalışma hayatında başarılarını kanıtlamaktadırlar. Okulumuza gelen öğrencilerimizin ve velilerimizin bizden memnun kalarak yıllar boyunca bizim çalışma sistemimizden yana eğitim istediklerini de söyleyebiliriz. Okulumuzun başarıları arasında sadece eğitim alanında değil sosyal aktiviteler alanında da birçok farklı başarı bulunmaktadır. Bu, okulumuz sosyal aktiviteleri ile kendilerini ve enerjilerini düzenleyen öğrencilerimizin başarılı ve motive olmasını da sağlamaktadır.

İzmir Özel Okul Ders İçerikleri

Özel okullarda da tıpkı Milli Eğitim'de olduğu gibi bir müfredat uygulanmaktadır. Bu Milli Eğitim müfredatının yanı sıra okulumuzun sunmuş olduğu özellikler arasında ise eğitimin ders saatleri ders içerikleri gibi farklılıklar bulunmaktadır. İzmir özel kolejler olarak yaptığınız araştırmada okulumuzun eğitim kalitesinin ve eğitim içeriğinin oldukça yüksek olduğunu görebilirsiniz. Öğrencilerimizin temel derslerle ilgili eksiklerini tamamlayabilmek adına okulumuzda etüt birebir ders gibi ayrıntılı hizmetler de sunulmaktadır. Derslerle ilgili yapılan planlamalar yılın sonu gelmeden bitirilerek öğrencilerimizin eksikliğini tekrar etmek için alan ayrılmaktadır.

İzmir Özel Kolej Fiyatı

Okulumuzda fiyatlarla ilgili ayrıntıları da araştıran velilerimize sunduğumuz fiyat çizelgesi oldukça dikkat çekici ve uygundur. Eğitim kalitemizi yüksek standartlarda sunmak bizim hedefimizdir. Fakat her öğrencinin eğitim kalitemizden faydalanabilmesi adına uygun fiyatlarla da dikkat çekmekteyiz. İzmir özel kolejler olarak yapacağınız araştırmalarda fiyatlarımızın oldukça uygun olduğunu göreceksiniz. Uygun fiyata yüksek kalitede bir hizmet sunduğumuz için öğrencilerimiz bizimle çalışmaktan memnun kalmaktadır. Fiyatlarla ilgili değerlendirmeleri ise okulumuza geldikten sonra daha net bir şekilde yapabilmeniz mümkündür. Uygun fiyata sunmuş olduğumuz hizmetlerin içerikleri ve diğer ayrıntıları inceleyip okul üzerinde sizler de yorum ve bilgi sahibi olabilirsiniz.

İzmir Özel Kolej Kayıt

İzmir'de tercih edeceğiniz özel bir koleje kayıt yaptırırken bazı belgelerin hazır bulunması gerekmektedir. İzmir özel kolejler olarak yapacağınız araştırmada okulumuzun kayıt ayrıntıları da bulunmaktadır. Aklınıza takılan herhangi bir şey olduğu zaman iletişim numaralarından veya e-posta adresinden bizlere sorularınızı iletebilirsiniz. İletişim ekibimiz sizlere hızlı bir şekilde dönerek cevap verecektir. Bunun dışında kayıt sırasında örgün okullardaki gibi bazı belgeleri tarafınızdan istemekteyiz. Kaydın belirli bir dönem olduğunu unutmayarak öğrencinizin bizim kurumlarımızda bulunmasını istiyorsanız bizimle en kısa zamanda iletişime geçebilirsiniz.