İzmir Özel Liseler01/05/2024

Eğitim hayatına kaliteli bir yerden başlamış olan kişilerin devamında kaliteli işler bularak hayatlarını sürdürdüğünü hepimiz biliyoruz. Bu yüzden eğitim konusunda okulun ve öğretmenin en etkili etmenler olduğunu da belirtmek gerekmektedir. Çeşitli sorunları olan öğretmen veya eğitim konusunda seçici olan öğrencilerin alelade bir okulda başarı sağlaması neredeyse imkânsızdır. Özel okulların bazıları ise yüksek eğitim kalite standartları tercih ettikleri kadrolar öğrenciye yaklaşımlarıyla beraber pek çok öğrencinin başarı sağlamasına destek oluyorlar. İzmir özel liseler veya okullarla ilgili yapacağınız araştırmalarda da bu kriterleri göz önünde bulundurarak tercihlerinizi bu yönde yapabilirsiniz.

Okulumuzda tüm detaylarıyla sunulmakta olan kapsamlı eğitim bilinci dâhilinde, öğrencilerinizin gelecek hayallerine yaklaşmasını da kolaylıkla sağlayabilirsiniz.

Okulumuzun Eğitim İçeriği

Özel lise olarak hizmet veren okulumuzun eğitim içeriğinde öğrencilerin başarı sağlamasında katkı sağlayacak pek çok ayrıntı bulunmaktadır. Lise düzeyinde olan öğrencilerin üniversite kazanma konusunda birçok basamağa geçmesi gerekmektedir. Hepimiz biliyoruz ki üniversite sınavına sadece son 1 yılda değil geçmiş yıllarda da hazırlanılıyor. Ortaokulda atılan temel, lise 1. 2. 3. sınıflarda dağıtılan temelle birlikte, sizleri lise sonunda üniversiteye hazırlayacak bir kıvama getirmektedir. Bunun bilincinde olan geniş ve uzun vadede plan yapan bir okulda bulunmak ise sizin bu dönemi oldukça stressiz ve rahat bir şekilde atlatmanızı sağlayacaktır. İzmir özel liseler olarak yapacağınız araştırmalarda okulumuzun sunduğu bu ayrıcalığı göz önünde bulundurarak tercihlerinizi değerlendirebilirsiniz.

Okulumuzun Eğitim Kadrosu

Bir okulda başarıyı sağlamanın en önemli etkenlerinden bir tanesi de eğitimcidir. Kaliteli bir eğitimcinin olmadığı okulda başarı sağlamak mümkün değildir. Eğitimci olarak seçmiş olduğumuz öğretmenlerimizin her birinin öğrenci iletişimi konusunda da yüksek standartlara sahip kişiler olmasına özen göstermekteyiz. Eğitimci sadece dersini anlatıp çıkan bir kişi olarak tanımlanırsa oldukça yanlış bir tanıma imza atılmış olur. Okulumuzun prensiplerinde eğitimci olarak adlandırılan kişinin hem alanına hâkim olduğu dersi güzel anlatan hem öğrenci ile iletişimi kuvvetli olan hem de bildiğini aktarma konusunda becerikli olan kişiler olmasına özen göstermekteyiz.

Eğitim kadromuzda gerek okul öncesi gerek ortaokul gerek ilkokul veya lise fark etmeksizin bütün öğretmenlerimiz belirli kriterlere göre tercih ediliyor ve kadroya alınıyor.

İzmir Özel Okul Başarısı

İzmir özel okullar olarak değerlendirildiği zaman İzmir özel liseler arasında okulumuz ilk sıralarda yer almaktadır. Özellikle liseden sonra üniversite eğitimine katkı sağlamak adına okulumuzun sunmuş olduğu çalışmalar oldukça yüksektir. Öğrencilerimizin sadece lise sonda yoğun bir eğitime tabi tutulması prensiplerimize aykırıdır. Bizler lise 1'den veya ortaokul döneminden başlamak üzere öğrencilerimizi hayatlarının dönüm noktası olacak üniversite sınavına hazırlamaktayız. Bu hazırlığı yaparken ise öğrencimizi strese sokmak yapacağımız en son şeydir. Gayet planlı ölçülü bir ders çalışma sistemi ile öğrencimizi son yılda karşılaşacağı sınava hazırlıyoruz.

Bu konuda bizlere güvenerek öğrencilerimiz ve velilerimiz başarının en güzel aşamasına ulaşmaktadır. Daha önce mezun vermiş olduğunuz öğrencilerin hepsinin başarılı yerlere kolaylıkla yerleştiğine okulumuzun sayfasını inceleyerek ulaşabilirsiniz.

İzmir Özel Ortaokul

İzmir özel liseler olarak yapacağınız araştırmaların yanı sıra İzmir özel ortaokul araştırmalarınızda da okulumuzun önemli sıralarda yer aldığını söyleyebiliriz. Ortaokul kısmında özellikle 8. sınıfta girilecek olan LGS sınavına hazırlık için her dönemde öğrencilerimize gereken yüksek desteği sağlıyoruz. Öğrencilerimizin lise LGS sınavına gireceği dönemde hayatında pek çok değişimde olduğunu da biliyoruz. Özellikle 13-14 yaşında olan öğrencilerimizin sınava adapte olma konusunda zorlandığını da söyleyebiliriz. Bunun bilincinde olan eğitimci arkadaşlarımız öğrencilerin adapte olma sorununu çözüp eğitim alanındaki becerilerini gelişmektedirler.

Sizler de öğrencinizin bu dönemi zorlu bir şekilde değil daha pratik daha kolay ve daha psikolojisi etkilenmeden atlatmasını istiyorsanız okulumuzun güzide ve uzman eğitmen kadrosuyla çalışmayı deneyebilirsiniz.

İzmir Özel Okul Mevcutları

İzmir'de eğitim veren okulumuzun mevcutları da oldukça uygun olmaktadır. İzmir özel liseler araştırmalarında okulumuzun düşük mevcutlu sınıfları pek çok öğrencimizi de cezbetmektedir diğer nokta da biliyoruz ki eğitim alanında kalabalık bir sınıfta bulunmak eğitimin kalitesini %50 etkilenmektedir. Hem öğretmenin her öğrenciye ulaşamaması hem de her öğrencinin kendisini kalabalık ortamda ifade etmekten çekinmesi, mevcut konusunun ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Okul mevcudu konusunda ve sınıf mevcudu konusunda okulun sunmuş olduğu sayılar öğrenci ve velilerin memnun kalmasını sağlıyor.

İzmir özel liseler sınıflarımız ortaokul özel okullara göre oldukça düşük bir ortalama ile mevcut oluşturuyor. Böylece özel okulda eğitim alan öğrencilerimiz özel ders kıvamında derslere katılarak hem kendilerini ifade edip hem de eğitimden %100 faydalanabiliyorlar.

İzmir Özel Okul Ücretleri

Özel okul araştırmalarında fiyatlar araştırmalarda ilk sıraya almaktadır. İzmir özel liseler arasında oldukça yüksek fiyatlar dikkat çekmektedir. Bizim okulumuzda ise sunmuş olduğumuz fiyatlar pek çok öğrencinin ulaşabileceği bir fiyat standardında bulunmaktadır. Bu kapsamda; eğitim kalitemizden asla ödün vermeden uygun fiyatlarla pek çok öğrencimize okulumuzda okuma imkânı sunmaktayız. Burslu olarak okulumuzda yer alacak öğrencilerimizin de bulunduğunu söyleyebiliriz. Ödemeler noktasında okulumuzun sunmuş olduğu kolaylıklar pek çok öğrencimizin bizimle çalışmasının en önemli sebeplerinden bir tanesidir.

Yüksek kalitede eğitim uygun fiyat garantisi ödeme noktasında kolaylıkla İzmir özel liseler okulumuzla çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. İletişim sırasında her türlü sorunuza cevap bulabilirsiniz. Bunun dışında okulumuzu tanıma imkânı da bulursunuz.

İzmir Özel Okul İletişim Numarası

Okulumuzla iletişim kurabilmek oldukça kolaydır. İzmir özel liseler araştırmalarında okulumuz ilk sırada yer almaktadır. Bu doğrultuda okulumuzun iletişim numaralarından bize ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz konuları e-posta yoluyla sorarak cevaplarınızı alabilirsiniz. Fakat bizlerin kayıt yaptırmadan önce önermiş olduğu şey okulumuza gelip gezerek her alanı ile ilgili bilgi edinmenizdir. Okulumuzun kütüphanesi yemekhanesi spor aktivitelerinin yapıldığı alanlar hobi alanları sınıfları gibi birçok ayrıntıyı incelediğiniz zaman oldukça yüksek kalite standartlarında eğitim hizmeti verdiğimizi görebilirsiniz. Bazı velilerimizin talepleri doğrultusunda eğitim kadronunuzla da tanışmalarını sağlamaktayız. Böyle bir talebiniz olursa bu konuda da bizlere iletmeniz yeterlidir.

Okulumuzda temel prensipler arasında ilk sırayı öğrencinin ve velinin memnun olduğu bir okul olabilmeye yer vermekteyiz. Eğitimde yüksek bir kaliteyi yakalamak ise bu öncelik verdiğimiz alanda en dikkat ettiğimiz konulardan bir tanesi olmaktadır. Diğer yandan sizler de okulumuzun yüksek standartlarda sunmuş olduğu eğitimden faydalanmak isterseniz en kısa sürede ziyaretimize gelebilirsiniz. Kaliteli eğitimle kaliteli gelecek öğrencilerimizi bekliyor.